Προτεραιότητά μας είναι η αποκατάστασή σας

Φυσιοθεραπεία είναι η επιστήμη που εφαρμόζει θεραπευτικές πράξεις τόσο με φυσικά μέσα – τη χρήση της θερμότητας, του ψύχους, του νερού, της μάλαξης, της κίνησης και θεραπευτικών τεχνικών και μεθόδων, όσο και με τη βοήθεια της τεχνολογίας. Τα στοιχεία που προκύπτουν από το σύνολο των ερευνών  υπογραμμίζουν το γεγονός ότι το αν η φυσιοθεραπεία αποτελεί φροντίδα υψηλής ή χαμηλής αξίας, κρίνεται από την επιλογή της θεραπευτικής παρέμβασης.

Σήμειο κλειδί για την λειτουργία της κλινικής μας, είναι η προσέγγιση με επίκεντρο τον ασθενή και η ποικιλία σε σύγχρονες επιστημονικά-τεκμηριωμένες παρεμβάσεις, που σχεδιάζονται διεξοδικά με βάση τους προσωπικούς στόχους, τις ανάγκες και τις πεποιθήσεις του κάθε ασθενούς.

Στοχεύουμε και υποστηρίζουμε την καλύτερη και ταχύτερη αποκατάσταση του ασθενούς, ενώ παράλληλα προωθούμε στη λειτουργική καθημερινότητα την ανεξαρτησία και την εμπιστοσύνη στον εαυτό του. Το σύνολο των θεραπευτικών παρεμβάσεών μας περιλαμβάνει εξατομικευμένη εκπαίδευση, σωματική δραστηριότητα και εκπαίδευση στην αυτοδιαχείριση του ασθενούς, σε κάθε συνεδρία. 

Θα είναι τιμή μας να σας καλωσορίσουμε στον άρτια εξοπλισμένο σύγχρονο χώρο μας, 200μ², στην καρδιά των Χανίων, δίπλα στην παλιά αγορά. 

Κέντρο Φυσικοθεραπείας Χανίων

Ομάδα

Γνωρίστε τα άτομα που είναι υπεύθυνα για την αποκατάστασή σας

Εμπειρίες ασθενών

Επικοινωνία

Παρακαλούμε, αφήστε το μήνυμά σας!

info@chpc.gr

+30 6977355112, +30 2821058711

Νικηφόρου Φωκά 1 & Δασκαλογιάννη

Χανιά, 731 32, Ελλάδα
©2019 Chania Physiotherapy Clinic. All Rights Reserved.