Μαρία Σηφάκη

Γραμματειακή Υποστήριξη

Υπηρεσίες Υποδοχής

Σημαντικά στοιχεία στην φιλοσοφία και την λειτουργία της κλινικής μας είναι, η συνέπεια, η αξιοπιστία και ο συντονισμός. Προκειμένου να είμαστε συνεπείς στην παροχή υπηρεσιών υψηλού επιπέδου, είναι αναγκαία η επαρκής γραμματειακή υποστήριξη και οι άριστες υπηρεσίες κατά την υποδοχή.

Η Μαρία είναι υπεύθυνη για τις υπηρεσίες που αναφέρονται παραπάνω και είναι πάντα πρόθυμη να απαντήσει σε οποιαδήποτε ερώτηση, καθώς και να σας βοηθήσει με κάθε δυνατό τρόπο κατά τη διάρκεια της περιόδου αποκατάστασής σας.

Η Μαρία είναι μέλος της ομάδας μας από το 2011 και είναι πολύτιμη η συνεισφορά της στην ομαλή λειτουργία των υπηρεσιών υποδοχής και εν γένει της κλινικής μας. Είναι κάτοχος διπλώματος στις Τουριστικές Υπηρεσίες και οι άριστες οργανωτικές της ικανότητες, παρέχουν τη μέγιστη δυνατή υποστήριξη στο προσωπικό και τους ασθενείς του Κέντρου Φυσιοθεραπείας Χανίων.

Η Μαρία είναι παντρεμένη και έχει δύο κόρες. Στον ελεύθερο χρόνο της τα αγαπημένα της χόμπι είναι η άσκηση τύπου πιλάτες, τα ταξίδια και η ζαχαροπλαστική.

info@chpc.gr

+30 6977355112, +30 2821111751

Νικηφόρου Φωκά 1 & Δασκαλογιάννη

Χανιά, 731 32, Ελλάδα
©2019 Chania Physiotherapy Clinic. All Rights Reserved.