Χανιά: +30 2821058711

Παλαιόχωρα: +30 2823043329

Καλύβες: +30 6977355112

Email: info@chpc.gr

μαρία κυβερνητάκη - φυσικοθεραπεύτρια στα Χανιά Κρήτης - κέντρο φυσικοθεραπείας χανίων

Μαρία Κυβερνητάκη Φυσικοθεραπευτής

B.Sc

Η κυρία Κυβερνητάκη είναι μέλος της ομάδας του Κέντρου Φυσιοθεραπείας Χανίων από τον Μάιο του 2021 και έχει εμπειρία στους τομείς της αποκατάστασης μυοσκελετικών περιστατικών και του θεραπευτικού μασάζ.

Ως ασκούμενη στο γενικό νοσοκομείο Χανίων «Άγιος Γεώργιος», απέκτησε σημαντικές γνώσεις πάνω σε διάφορα περιστατικά μυοσκελετικού πόνου. Μετά την πρακτική της, ανέπτυξε ξεχωριστή εμπειρία στο θεραπευτικό & αθλητικό μασάζ ως συνεργάτης σε κέντρα σπα.

Στη συνέχεια, η κυρία Κυβερνητάκη εργάστηκε ως φυσιοθεραπεύτρια, σε ιδιωτικό ιατρείο Φυσικής Ιατρικής & Αποκατάστασης στην περιοχή των Χανίων, εστιάζοντας στη μυοσκελετική αποκατάσταση.

Στην προσπάθεια για περαιτέρω βελτίωση των δεξιοτήτων της και της κατάρτισής της στην αξιολόγηση και τη διαχείριση του μυοσκελετικού πόνου, η κυρία Κυβερνητάκη ξεκίνησε πρόσφατα πρόγραμμα εξειδίκευσης στο Manual Therapy από τον εκπαιδευτικό φορέα H-OMTeDu.

Ως απόφοιτη του Διεθνούς Ελληνικού Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης στο τμήμα φυσικοθεραπείας, και ενεργό μέλος του Πανελλήνιου Συλλόγου Φυσιοθεραπευτών, η κυρία Κυβερνητάκη καταβάλει διαρκώς προσπάθεια για να βελτιώνεται στους τομείς ενδιαφέροντός της.

Δείτε τους υπόλοιπους φυσικοθεραπευτές του Κέντρου Φυσιοθεραπείας Χανίων:

Γνωρίστε τα άτομα που είναι υπεύθυνα για την αποκατάστασή σας