Χανιά: +30 28210 58711

Παλαιόχωρα: +30 28230 43329

Καλύβες: +30 28250 32807

Email: info@chpc.gr

Keiser Functional Trainer

Keiser Functional Trainer

Όλες οι πληροφορίες που παρέχονται σε αυτή την ενότητα, προέρχονται από την επίσημη ιστοσελίδα της εταιρείας Keiser Corporation. Στην κλινική μας, έχουμε το προνόμιο να διαθέτουμε ένα Keizer Functional Trainer καθώς και το αντίστοιχο Rack (ορθοστάτης για βάρη) της εταιρείας.

Οι συσκευές εκγύμνασης Keizer είναι συσκευές αντίστασης χαμηλής αδράνειας, που εξαλείφουν το φαινόμενο του κραδασμού κατά την άσκηση, σε αρθρώσεις και συνδετικούς ιστούς, επιτρέποντας στους αθλητές να γυμναστούν με προκαθορισμένη αντίσταση τόσο για προπόνηση όσο και για σκοπούς αποκατάστασης. Με αυτόν τον τρόπο βελτιστοποιείται η απόδοσή τους με ασφάλεια και αποτελεσματικότητα.

Keizer Functional Trainer & Rack (ορθοστάτης για βάρη) - Chpc

Το Keizer Functional Trainer είναι ένα ευέλικτο και πολυμορφικό μηχάνημα-τροχαλία, που παρέχει τη δυνατότητα για ολοκληρωμένη προπόνηση με απεριόριστες επιλογές ασκήσεων, από απλές εφαρμογές γενικής αποκατάστασης έως και τις πιο εξειδικευμένες και προσαρμοσμένες στο κάθε άθλημα. Μπορεί επίσης να συλλέξει δεδομένα κατά την αρχική μέτρηση, για να σχεδιαστεί το κατάλληλο αρχικό ασκησιολόγιο καθώς και για να καθοδηγεί έγκυρα τη συνταγογράφηση άσκησης κατά την προεγχειρητική φροντίδα, την γενική αποκατάσταση αλλά και στα τελικά στάδια βελτίωσης της αθλητικής απόδοσης.

ΜΕΙΩΜΕΝΟΣ ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΤΡΑΥΜΑΤΙΣΜΟΥ

Ο σχεδιασμός του Keiser εξαλείφει την απορρόφηση κραδασμών από την έντονη προπόνηση (που μπορεί να προκαλέσει παράπλευρους τραυματισμούς με την πάροδο του χρόνου), καθιστώντας ασφαλέστερη την υπέρβαση των ορίων στην προπόνηση. Ταυτόχρονα, η πλατφόρμα ψηφιακής αξιολόγησης της Keiser διευκολύνει τον εντοπισμό ανισορροπιών δύναμης/ισχύος/αντοχής, ανάμεσα στις δύο πλευρές, που μπορεί να οδηγήσουν σε τραυματισμό. Αυτές οι προδιαγραφές είναι που καθιστούν την ψηφιακά ελεγχόμενη, αντίσταση χαμηλής αδράνειας της Keiser, ιδανική για φυσικοθεραπεία.

Συνολικά, η χρήση του Keizer Functional Trainer παρέχει:

 • Ομαλή και σταθερή αντίσταση χωρίς αδράνεια, με μηδενικούς κραδασμούς για λιγότερο πόνο κατά την έναρξη ή το τέλος μιας κίνησης.

 • Αλλαγή αντίστασης ακόμα και κατά την κίνηση με το πάτημα ενός κουμπιού.

 • Το εξαιρετικά μεγάλο μήκος καλωδίων παρέχει μεγαλύτερη ευελιξία από τα συμβατικά συστήματα τροχαλιών.

 • Πλήρης έλεγχος της “δοσολογίας” του ασκούμενου. Ρύθμιση της αντίστασης σε επίπεδο τόσο χαμηλά όσο το ένα δέκατο της λίβρας (ή κιλά), ξεκινώντας από το μηδέν.

 • Προπονηθείτε με υψηλότερα επίπεδα αντίστασης από τα συμβατικά συστήματα τροχαλιών, έως και 75 λίβρες/34 κιλά.

 • Προστατευτείτε από υποτροπές, με αυτοπεποίθηση κατά την αποκατάσταση, σε συνθήκες μηδενικών κραδασμών. Η αντίσταση χαμηλής αδράνειας του Keiser αποτρέπει τις παράπλευρες βλάβες στις αρθρώσεις, τους συνδέσμους και τον συνδετικό ιστό που προκαλούνται από τα συμβατικά βάρη.

 • Μετρήσιμα αποτελέσματα. Καταγράψτε την πρόοδο σας, με τα δεδομένα που παρέχονται από την οθόνη Power Display της Keiser και το λογισμικό Air 420. Εμφάνιση σε πραγματικό χρόνο των μετρήσιμων αποτελεσμάτων στην οθόνη της Keiser.

 • Προπονηθείτε για να αποφύγετε μελλοντικούς τραυματισμούς, με την πραγματική ταχύτητα του αθλήματος, της εργασίας και της καθημερινής ζωής σας.

 • Προπονηθείτε χωρίς περιορισμούς και μετά την αποκατάσταση ώστε να αναπτύξτε πραγματικά λειτουργική δύναμη. Η εξάσκηση σε οποιαδήποτε ταχύτητα με παράλληλη καταγραφή των αποτελεσμάτων της ισχύος, εξασφαλίζει τη βέλτιστη απόδοση.

Keizer Functional Trainer - πολυμορφικό μηχάνημα-τροχαλία

ΑΠΟΚΤΗΣΤΕ ΣΑΦΗ ΕΙΚΟΝΑ ΤΟΥ ΤΡΑΥΜΑΤΙΣΜΟΥ & ΤΗΣ ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΑΣΗΣ.

Η μέτρηση της απόδοσης μέσω του Air-420, παρέχει ισχυρή οπτικοποίηση των δεδομένων που διευκολύνουν την κατανόηση της παρούσας κατάστασης του ατόμου, καθώς και της παρακολούθησης της προόδου.

Η διαδικασία αξιολόγησης μέσω του λογισμικού Air 420 μπορεί να:

 • Κάνει αξιολόγηση και αποκατάσταση ταυτόχρονα, με τη χρήση πλήρως λειτουργικού εξοπλισμού γυμναστικής.
 • Παρουσιάζει σε γραφήματα την πρόοδο από τη αρχή της αποκατάστασης έως και το τέλος σε ελάχιστα λεπτά.
 • Αξιολογεί τυχόν ασυμμετρίες, εδραιώνοντας μια σαφή & αντικειμενική κρίση για την επιστροφή στο άθλημα/την εργασία/τη ζωή.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΟΡΘΟΣΤΑΤΕΣ ΓΙΑ ΒΑΡΗ (RACKS) ΤΗΣ KEIZER

 • Ο ορθοστάτης της Keizer κάνει την κλασική εκγύμναση με ελεύθερα βάρη προσιτή & εφαρμόσιμη σε περισσότερους ανθρώπους. Οι χαμηλές αρχικές αντιστάσεις που διαθέτουν τα Keizer Power Racks & Light Bar προσφέρει την δυνατότητα εξάσκησης των ολυμπιακών άρσεων, σχεδόν για κάθε ηλικία και επίπεδο φυσικής κατάστασης. 
 • Αναπτύξτε πραγματικά λειτουργική δύναμη εκτελώντας τις ασκήσεις με ταχύτητα & με αντίσταση χαμηλής αδράνειας του Keiser.
 • Περισσότεροι επιλογές προπόνησης, με την αντίσταση χαμηλής αδράνειας του Keiser, ή όπως ένα κανονικός ορθοστάτης (rack) με βάρη, ή και ένας συνδυασμός ελευθέρων βαρών και αντιστάσεων χαμηλής αδράνειας.

ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΟΝΟΜΑΖΕΤΑΙ “ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΚΟ” ΑΝ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΚΙΝΗΘΕΙΣ ΜΕ ΤΑΧΥΤΗΤΑ

Απλά και μόνο επειδή μπορείτε να χρησιμοποιήσετε μία τροχαλία προς διάφορες κατευθύνσεις δεν το καθιστά “λειτουργική γυμναστική” (functional training). Είναι ο παράγοντας της ταχύτητας που εκτελείται η άσκηση, που την καθιστά λειτουργική. Σχεδιάσαμε αυτό το μηχάνημα ώστε να μπορεί να είναι ταχύτερο και από τον πιο γρήγορο άνθρωπο, ώστε να μπορούμε να δουλέψουμε οποιαδήποτε κίνηση σε οποιαδήποτε ταχύτητα ή κατεύθυνση. Για να καταλάβει κάποιος τι πραγματικά σημαίνει όλο αυτό, θα πρέπει να το δοκιμάσει. Αμέσως μόλις έχεις αίσθηση του εξοπλισμού, καταλαβαίνεις την πραγματική λειτουργική άσκηση.

Για σχεδόν τέσσερις δεκαετίες, η Keizer έχει προσφέρει στην εκγύμναση αθλητών, σε λάτρεις της φυσικής κατάστασης και σε ειδικούς αποκατάστασης παγκοσμίως, καλύτερα προϊόντα & εξοπλισμούς εκγύμνασης που συνδυάζουν και τα δύο στοιχεία της αθλητικής απόδοσης: τη δύναμη που παράγεις καθώς και την ταχύτητα με την οποία αυτή παράγεται.

Σχετικά με την Keizer Corporation "Αλλάζοντας τον κόσμο της εκγύμνασης”

Για περισσότερα από 40 χρόνια, η Keizer αλλάζει τον τρόπο με τον οποίο γυμνάζονται άτομα διαφορετικών ηλικιών και ικανοτήτων, ενώ παράλληλα βοηθά στη βελτίωση της απόδοσής τους καθώς και της ποιότητας ζωής τους. Ωστόσο, αυτή η ιστορία επιτυχίας ξεκίνησε πριν από περισσότερα από 45 χρόνια, όταν ο Dennis Keizer προσλήφθηκε από έναν κορυφαίο κατασκευαστή εξοπλισμού γυμναστικής για να σχεδιάσει τα πρώτα μηχανήματα μεταβαλλόμενης αντίστασης. Ένα χρόνο αργότερα ίδρυσε την «Commercial Design», μια συμβουλευτική μηχανολογική εταιρεία που ειδικεύεται στο σχεδιασμό εξοπλισμού εκγύμνασης. Το 1976 ο αδερφός του Ντένις, ο Ράντι, μπήκε στην εταιρεία και ένα χρόνο αργότερα ίδρυσαν την Keizer Corporation.

Μετά από μια σειρά διπλωμάτων ευρεσιτεχνίας τόσο στο σχεδιασμό μεταβαλλόμενης αντίστασης με πλάκες βάρους όσο και στον σχεδιασμό αντιστάσεων με υδραυλικό σύστημα, ο Dennis υπέβαλε αίτηση για προστασία διπλώματος ευρεσιτεχνίας σε μια εντελώς νέα ιδέα για μεταβαλλόμενη αντίσταση με χρήση συμπιεσμένου αέρα (pneumatics). Το 1978 τα δύο αδέρφια παρουσίασαν τις πρώτες παγκοσμίως μηχανές με αέρα, για εξάσκηση δύναμης και ισχύος με μεταβαλλόμενη αντίσταση.

Dennis Keiser & Randy

Περισσότερο από το 80% των κορυφαίων επαγγελματικών αθλητικών ομάδων στον κόσμο προπονούνται τώρα με μηχανήματα της Keizer, συμπεριλαμβανομένων όλων των επαγγελματικών ομάδων μπέιζμπολ, των πρωταθλητών ποδοσφαίρου σε εννέα χώρες, αρκετούς πρωταθλητές του αμερικανικού ποδοσφαίρου και αμέτρητους Ολυμπιονίκες. Επίσης στη λίστα μπαίνουν οργανισμοί όπως, η NASA μέχρι και οι Navy Seals (αμερικανικές ειδικές δυνάμεις), εξειδικευμένοι ιατροί και ειδικοί αποκατάστασης, καθώς και μεγάλα γυμναστήρια όπως το LA Fitness.

Από την ίδρυσή της, η Keizer βρισκόταν πάντα στην αιχμή του δόρατος της “βιομηχανίας της άσκησης” και παραμένει εκεί σήμερα με μια πλήρη σειρά προϊόντων γυμναστικής για τους νέους και τους “νέους στην καρδιά”.