Χανιά: +30 2821058711

Παλαιόχωρα: +30 2823043329

Email: info@chpc.gr

Μάριος Παπαχριστόπουλος φυσικοθεραπευτής χανιά κρήτης

Φυσικοθεραπευτής στα Χανιά Μάριος Παπαχριστόπουλος

BSc, MT

Ειδικός Μυοσκελετικός & Αθλητικός Φυσικοθεραπευτής
Εξωτερικός Συνεργάτης

Ο κ. Παπαχριστόπουλος είναι εξωτερικός συνεργάτης του Κέντρου Φυσιοθεραπείας Χανίων. Ο κ. Παπαχριστόπουλος είναι εξιδεικευμένος στην κινητοποίηση αρθρώσεων και νευρικού ιστού της σπονδυλικής στήλης και των άκρων, στην αποκατάσταση αθλητικών τραυματισμών, στη θεραπευτική άσκηση, σε τεχνικές των μαλακών ιστών, στη μέθοδο της ξηράς βελόνας, καθώς και στην αξιολόγηση και διαφοροδιάγνωση μυοσκελετικών τραυματισμών και παθήσεων.

Ο κ. Παπαχριστόπουλος είναι μυοσκελετικός φυσικοθεραπευτής στα Χανιά Κρήτης (ΜΤ), μέλος του Πανελληνίου Συλλόγου Ορθοπεδικής Φυσικοθεραπείας με Χειρισμούς και έχει πιστοποιήσει την εκπαίδευσή του στην Ειδική Μυοσκελετική Φυσιοθεραπεία ολοκληρώνοντας δύο διαφορετικά μεταπτυχιακά εκπαιδευτικά προγράμματα για περισσότερα από 7 χρόνια.

Ο κ. Παπαχριστόπουλος πήρε το πτυχίο του στη Φυσικοθεραπεία από το Τεχνολογικό Εκπαιδευτικό Ίδρυμα Δυτικής Ελλάδας και έχει εργαστεί ως ελεύθερος επαγγελματίας και ως εξωτερικός συνεργάτης σε ιδιωτικά κέντρα φυσιοθεραπείας στην Ελλάδα.

Τον ενδιαφέρει ιδιαίτερα η εξατομικευμένη συνταγογράφηση άσκησης και η διαχείριση περιπτώσεων με χρόνιο ή επίμονο πόνο.

Η ανάγκη που αισθάνεται για συνεχή επαγγελματική εξέλιξη και παρακολούθηση της σύγχρονης έρευνας τον οδηγεί σε ταξίδια ανά τον κόσμο για να παρακολουθήσει συνέδρια, σεμινάρια ή workshops από κορυφαίους καθηγητές και εκπαιδευτές σε θέματα μυοσκελετικών παθήσεων, νευροεπιστημών και αθλητικών επιστημών.

Aπό το 2018 ξεκίνησε μια νέα εξειδίκευση στην αθλητική φυσιοθεραπεία μέσω του ινστιτούτου HOMTD που έχει εγκριθεί και από το British Journal of Sports Medicine (BJSM).

Ο κ. Παπαχριστόπουλος είναι μέλος της θεραπευτικής ομάδας της κλινικής μας από τον Απρίλιο του 2018, ως εξωτερικός συνεργάτης υπεύθυνος για την αποκατάσταση τραυματισμών που σχετίζονται με τον αθλητισμό, τη διαχείριση περιστατικών χρόνιου πόνου και τραυματισμών υπέρχρησης.

Δείτε τους υπόλοιπους φυσικοθεραπευτές του Κέντρου Φυσιοθεραπείας Χανίων:

Γνωρίστε τα άτομα που είναι υπεύθυνα για την αποκατάστασή σας