Χανιά: +30 28210 58711

Παλαιόχωρα: +30 28230 43329

Καλύβες: +30 28250 32807

Email: info@chpc.gr

Αξιολογήσεις για το Κέντρο Φυσιοθεραπείας Χανίων.

EXCELLENT reviews on

Απρίλιος, 2022

Ο Ζαχαρίας Σηφάκης είναι ένας εξαιρετικός φυσιοθεραπευτής. Με έχει κουράσει σε τρεις διαφορετικές περιπτώσεις και δεν σταματά να με εκπλήσσει. Πάντα πάω απελπισμένη και φεύγω λέγοντας: "Μα πώς είναι δυνατόν! Πώς τα καταφέρνει;" Πείρα, βαθύτατες γνώσεις (προϊόν της διαρκούς μετεκπαίδευσής του), πίστη στις ικανότητές του και αληθινό ενδιαφέρον για τον ασθενή. Έχει στη φαρέτρα του δύο πανίσχυρα όπλα (manual therapy και dry needling) και ξέρει να τα χρησιμοποιεί. Αντιμετωπίζει το σώμα με τρόπο ολιστικό: αν πονάτε στο πόδι, θα ασχοληθεί επίσης με τη μέση και την πλάτη σας. Αλλά προσοχή: ο Σηφάκης δεν χαϊδεύει τον ασθενή, θα φάτε ξύλο, πολύ ξύλο. Για δυο μέρες τουλάχιστον θα θυμάστε το πέρασμά του από πάνω σας. Είναι για το καλό σας. Δεν υπάρχει περίπτωση να μην σας κάνει καλά!

Απρίλιος, 2022

Ύστερα από 15 μήνες καθημερινού μυϊκού πόνου στη γνάθο και τον αυχένα μου, δεκάδες επισκέψεις και θεραπείες σε γιατρούς και φυσικοθεραπευτές , απελπισμένη , φοβισμένη και χωρίς καμία πίστη ότι μπορεί κάποιος να με βοηθήσει , βρέθηκα στο κέντρο φυσικοθεραπείας του Ζαχαρία . Ήδη από τις δύο πρώτες επισκέψεις, η άνω κ κάτω γνάθος ήρθαν για πρώτη φορά σε συμμετρία. Άρχισα να μασάω καλύτερα, να κοιμάμαι καλύτερα και να γελάω χωρίς πόνο. Αργά και σταδιακά, μετά από δύο μήνες τακτών επισκέψεων ,η σωματική και ψυχολογική μου κατάσταση βελτιώθηκε θεαματικά. Οι μετρημένες μου «καλές»μέρες έγιναν «καλές» εβδομάδες και τα φάρμακα που παίρνω έχουν μειωθεί πια στο ελάχιστο. Όλα αυτά τα χρωστάω στον Ζαχαρία , ο οποίος πέρα από χαρισματικός φυσικοθεραπευτής είναι ένας υπέροχος άνθρωπος ο οποίος στάθηκε δίπλα μου με υπομονή, κατανόηση, αγάπη και σεβασμό καθόλη τη διάρκεια της θεραπείας μου. Τον εμπιστεύομαι με μάτια κλειστά και συνεχίζω να τον επισκέπτομαι κάθε φορά που κατεβαίνω στην Κρήτη. Ζαχαρία σε ευχαριστώ!

ένα χρόνο πριν

Απευθύνθηκα στο Κέντρο φυσικοθεραπείας λόγο 2 χρόνιων τραυματισμών μου στον δεξί ώμο και το αριστερό γόνατο που δεν μου επέτρεπαν να γυμναστώ . Ο Ζαχαριας, ο Μάριος και η Μαρία είναι μια καταπληκτική ομάδα. Από την 1η συνάντηση μας με ενημέρωσαν για τις λεπτομέρειες του προβλήματος μου και την θεραπεία που θα ακολουθήσουμε. Ήταν μια δύσκολη αποθεραπεία αλλά με την σωστή καθοδήγηση και υποστήριξη τούς ολοκλήρωσα τη θεραπεία μου. Αυτό μου επέτρεψε μετά από πολύ καιρό να ασχοληθώ ξανά με τον αθλητισμό, χωρίς να πονάω. Σας ευχαριστώ πολύ για βοήθεια σας.

Απρίλιος, 2022

Άνθρωποι γεμάτοι αγάπη για αυτό που κάνουν. Πάντα σε συνεργασία με τον άνθρωπο/πελάτη/ασθενή προσπαθούν να αντιμετωπίσουν το πρόβλημα και να δημιουργήσουν τις προϋποθέσεις για την επίλυσή του. Συνεχής παρακολούθηση και παρότρυνση για την επίτευξη του αποτελέσματος. Με μία λέξη: Επαγγελματίες

ένα χρόνο πριν

Το πρόβλημα το όποιο είχα, οι άνθρωποι εδώ με βοήθησαν πάρα πολύ. Το περιβάλλον είναι πολύ φιλικό, με πρόσεξαν και με βοήθησαν να μπορέσω να σταθώ λόγο του προβλήματος του ποδιού μου. Θα τους ευγνωμονώ σε όλη μου την ζωή γιατί είναι άξιοι και κατάλληλοι σε αυτό που αντιμετώπισα. Με πολύ αγάπη ο Νικόλαος

ένα χρόνο πριν

Εξαιρετικοί θεραπευτές!! Οι προσωπικοί μου ήρωες τα τελευταια χρόνια! Ευχαριστώ για την βοηθεια σε ολα μου τα προβλήματα, χειρουργεία, τραυματισμους, εργασιακα θεματα, ακομα και το ανχος που με εκανε να σφίγγω το σαγόνι και να ποναω κι αυτο μου το θεραπεύσαν. Βοηθητικοί, υπομονετικοί με εμπειρία και γνώση. Συνεχίστε ετσι δυναμικά και υπευθυνα η πολη μας εχει αναγκη επαγγελματίες σαν εσας .

ένα χρόνο πριν

Υπέροχη με πολύ όμορφη συνεργασία ομάδα, μετά από τέσσερα χρόνια πόνου στην μέση και με διάγνωση συνδρόμου απιοειδούς. Μέσω των συνεδριών που κάναμε κατάφερα μετά από αρκετό καιρό να μην πονάω. Τους συστήνω ανεπιφύλακτα!!!

ένα χρόνο πριν

Ευγενέστατοι και πρόθυμοι όλοι οι εργαζόμενοι και επαγγελματιες στην δουλειά τους. Από τις πρώτες κιόλας συνεδρίες είχα δει μεγάλη διαφορά

3 χρόνια πριν

Ο λόγος που ήρθα στο κέντρο φυσιοθεραπείας Χανίων ήταν μακροχρόνιοι τραυματισμοί και εν τέλει πρόβλημα στον αστράγαλο.Ρήξη των εξωτερικών συνδέσμων στην ποδοκνιμική. Ένα πρόβλημα που οι γιατροί μου έλεγαν πως είναι μη αντιστρέψιμο, λόγο του χρόνου που έχει περάσει οι κομμένοι σύνδεσμοι έχουν συρρικνωθεί και δεν επιδέχεται χειρουργείο. Από τότε που ήρθα στα Χανιά άρχισε να με ενοχλεί περισσότερο, ειδικά με την υγρασία των Χανίων. Μετά από επτά βδομάδες έχω δει πολύ μεγάλη βελτίωση τόσο στο κομμάτι της ενόχλησης, οι πόνοι άρχισαν σιγά σιγά να υποχωρούν αλλά περισσότερο στο ψυχολογικό κομμάτι, όπου πλέον νιώθω πιο σίγουρος. Αυτό που μπορώ να πω για το κέντρο Φυσικοθεραπείας Χανίων και την εμπειρία μου εκεί, είναι πως οι άνθρωποι του, ξέρουν πολύ καλά και αγαπούν ακόμα περισσότερο αυτό που κάνουν !!!!

3 χρόνια πριν

Είχα ένα ατύχημα και έσπασα τους δυο αγκώνες, καθώς και ένα μικρό ράγισμα στο αριστερό μου χέρι. Έγινε εξαιρετική δουλειά πρωτίστως από τον Ζαχαριά, αλλά και τον Μάριο και τώρα έχω επανέλθει πλήρως. Εξαιρετικοί επιστήμονες, φιλικοί, με πολύ υπομονή και επιμονή. Έμεινα πάρα πολύ ικανοποιημένος και τους συνιστώ ανεπιφύλακτα !!!

2 χρόνια πριν

Οφείλω ενα μεγαλο ευχαριστω στους φυσικοθεραπευτές μου: τον ζαχαρια Σηφάκη και τον Μάριο Παπαχριστόπουλο .Με βοήθησαν να ξεπερασω τον τραυματισμό που ειχα και να περασω τα αθληματα που επρεπε για τις πανελλαδικες . Αξιζει να τονιστεί επισης οτι βοήθησαν στην ενδυνάμωση μου και στην τεχνική και χαρη σε αυτα τα κατάφερα ! Σας αγαπω πολυ!!

Αύγουστος, 2022

Επαγγελματίες και άνθρωποι. Τους συνιστώ και εγω και το γόνατο μου.

2 χρόνια πριν

Φοβεροί τύποι και οι τρεις κάνουν σπουδαία δουλειά. Ειχα θέμα με τη μέση μου και τον ώμο μου και μεσα σε ούτε δέκα μέρες με βοήθησαν ουσιαστικά να το ξεπεράσω . Οφείλω ένα τεράστιο ευχαριστώ για αυτή την αντιμετώπιση 🙏🏼

Δεκέμβριος, 2022

Ότι καλυτερο υπάρχει στα Χανιά!! Ακόμη και για σοβαρά προβληματα! Επαγγελματισμός περα απο κάθε προσδοκια!

1 year ago

Πριν απο μια εβδομάδα περάσαμε το φαράγγι της Σαμαριας. Μολις φτασαμε στο τέλος της διαδρομης και κάθησαμε να πιούμε μια λεμοναδα τα πόδια και ιδιαίτερα οι γάμπες μου ένιωθα να με καίνε και να με πονάνε. Τότε τηλεφωνησα στο κέντρο φυσιοθεραπειας Χανίων και μίλησα με τον Ζαχαρία που μου έδωσε συμβουλές και αμεσα ενιωσα ανακουφηση.Μετά έκανα 2 θεραπείες και εξαληφθηκαν τα συμπτώματα μου. Ευχαριστω πολυ Ζαχαρία

Ενδιαφέρεστε για φυσικοθεραπεία;