Χανιά: +30 2821058711

Παλαιόχωρα: +30 2823043329

Email: info@chpc.gr

Φσικοθεραπεύτρια Χανιά Chpc - Σταυρουλάκη

Σταυρουλάκη Φυσικοθεραπευτής

B.Sc

Η δεσποινίδα Σταυρουλάκη είναι μέλος της ομάδας του κέντρου φυσικοθεραπείας Χανίων από τον Νοέμβριο του 2022 και έχει εμπειρία στους τομείς της αποκατάστασης μυοσκελετικων, αναπνευστικών, καρδιαγγειακών και νευρολογικών περιστατικών και του θεραπευτικού μασάζ.

Ως ασκούμενη στο «Ωνάσειο καρδιοχειρουργικό κέντρο» απέκτησε σημαντικές γνώσεις πάνω σε διάφορα καρδιαγγειακά περιστατικά. Μετά την πρακτική της εργάστηκε ως φυσικοθεραπεύτρια σε ιδιωτικό κέντρο φυσικοθεραπείας στην Αθήνα εστιάζοντας στη μυοσκελετική αποκατάσταση.

Στη προσπάθεια της για περαιτέρω βελτίωση των δεξιοτήτων της, των γνώσεων της και της κατάρτισης της ξεκίνησε τις μεταπτυχιακές σπουδές στο Πανεπιστήμιο Δυττικής Αττικής με τίτλο «Νέες Μέθοδοι στη Φυσικοθεραπεία».

Επιπρόσθετα, είναι πιστοποιημένο μέλος της μέχρι τώρα αποτελεσματικότερης μεθόδου διαχείρισης και αντιμετώπισης της σκολίωσης «ΙΙST-Schroth Therapist». Πρόσφατα, με σκοπό να αξιολογεί και να διαχειρίζεται με τον αποτελεσματικότερο τρόπο τον μυοσκελετικό πόνο ξεκίνησε το πρόγραμμα εξειδίκευσης στο Manual Therapy από τον εκπαιδευτικό φορέα H-OMTeDu.

Ως απόφοιτη του Πανεπιστημίου Δυτικής Αττικής στο τμήμα φυσικοθεραπείας και ενεργό μέλος του Πανελληνίου Συλλόγου Φυσικοθεραπευτών προσπαθεί διαρκώς για να βελτιώνεται στους τομείς του ενδιαφέροντος της.